O nama

GE-RA-CO COMPANY D.O.O. je porodična kompanija koja postoji od 2002 godine.

Naša poslovna filozofija

Osnovana je sa ciljem da u prodaju veterinarskih lekova unese novu savremeniju dimenziju poslovanja i da potrebne lekove, brzo, tačno i uz odgovarajuću stručnu podršku dostavi na adresu kupca.

Kao porodična kompanija radimo na očuvanju dugoročnom povećanju vrednosti naše kompanije. Posvećeni smo održivom rastu koji postižemo kontinuiranim razvojem. Osnov našeg uspeha su posvećenost našim ambicioznim ali ipak racionalnim ciljevima koje postavljamo ispred nas. To nam omogućava da zadatke koji zahtevaju odgovornost lako rešavamo kako danas, tako i u budućnosti.

Naša vizija

Naša vizija je da pružimo jedinstvenu i sveobuhvatnu uslugu, pravovremeno i na svakom mestu. Za nas to znači da, duž celog lanca proizvodnje kako u ishrani i nezi tako i u zdravtvenoj zaštiti životinja, svakoj grupi klijenata možemo da ponudimo za njih najpogodnije usluge i proizvode. Naš širok dijapazon usluga podjednako može biti koristan proizvođačima u stočarskoj proizvodnji, veterinarskim apotekama, veterinarima u veterinarskim stanicama i ambulantama, fabrikama stočne hrane i specijalizovanim prodavnicama za kućne ljubimce To postižemo svojom posvećenošću i sinergiji naših aktivnosti u oblastima veleprodaje, maloprodaje i proizvodnje. Na taj način smo savršena karika između proizvođača u farmaceutskoj industriji za veterinu,industriji hrane za životinje i naših pacijenta-životinja. Zajedno sa svojim zaposlenima oblikujemo svoju budućnost i nastavljamo da sledimo održivo i kvalitetno upravljanje kompanijom ka dugoročnom uspehu.

Naša strategija

Svoj rad usmeravamo prema potrebama klijenata. Uspešni klijenti doprinose i našem uspehu. Vrhunska usluga je ključ našeg napretka. S jedne strane, to znači da u svom svakodnevnom radu težimo ka najvišem mogućem kvalitetu, a da s druge strane vodimo računa o troškovima. Kao odgovorna kompanija rukovodimo se načelima društvene odgovornosti i očuvanja životne sredine.

Naša poslovna kultura

Primena uspešnih iskustava i poslovnih rešenja je ono što nas vodi napred. Suštinska prednost nad konkurencijom je konstruktivna saradnja sa svim našim kupcima i dobavljačima. Svakodnevno učimo jedni od drugih tako što kontinuirano razmenjujemo iskustva najbolje poslovne prakse i podstičemo razmišljanje koje seže van okvira polja delovanja. Istovremeno nas odlikuje velika brzina reagovanja. To nam omogućava da fleksibilno i brzo odgovorimo na sve zahteve.
Naše vrednosti

Naše delovanje je uvek zasnovano na vrednostima koje važe u našoj kompaniji. One su temelj za svakodnevno ispunjavanje naše misije očuvanje zdravlja životinja,i proizvodnja zdrave i kvalitetne hrane za ljude.

Pouzdanost

Činimo ono što kažemo. Pružamo usluge najvišeg mogućeg kvaliteta i pouzdanosti. Podstičemo individualne veštine, potencijale i motivaciju, koje poseduju naši zaposleni, kako bismo nastavili s unapređenjem usluga za svoje klijente. Konstruktivna saradnja koja seže van nacionalnih granica i primena uspešnih koncepata je ono što nam daje odlučujuću prednost nad konkurencijom.Pouzdan smo partner u svim temama i oblastima vezanim za zdravlje i dobrobit životinja. Za nas je od velike važnosti partnerska i otvorena međusobna saradnja kako s klijentima tako i s dobavljačima. Odlikuju nas stalni razvoj i doslednost u sprovođenju novih ideja, a zahvaljujući svojoj stabilnoj poslovnoj strukturi konstantno unapređujemo svoju strategiju poslovanja.

Proaktivnost

Akcija, a ne reakcija: zalažemo se za jasne i napredne ciljeve, brze odluke usmerene ka rezultatima, kao i za strukturiranu saradnju. Upoznati smo sa tržištimem Srbije i njegovim izazovima. Kroz stalnu međusobnu razmenu koju ostvarujemo jedni s drugima, ali i sa svojim klijentima i poslovnim partnerima, imamo odličan uvid u tržišta. To nam omogućava da utvrdimo odgovarajuća očekivanja i fleksibilno reagujemo na promene. Svojim klijentima pružamo odgovarajuću podršku u svakom trenutku.

 

Zdravlje i dobrobit životinja su jako važni za svaku zemlju,ako imamo zdrave životinje imaćemo i zdrave ljude! Svesnost o tome određuje naše delovanje. Uz poštovanje svih zakonskih standarda angažovani smo na održivom razvoju naše organizacije. Naša strategija uspešnosti je da efektivnom upotrebom resursa dosegnemo najveću moguću rentabilnost. Etički ispravan i adekvatan način ponašanja prema poslovnim partnerima, konkurenciji i našim zaposlenima je za nas u svakom trenutku prioritet

Kompanija posluje u sopstvenom poslovnom kompleksu u Zemunu.

U sastavu poslovnog kompleksa je:

– Magacin veleprodaje veterinarskih lekova

– Magacin hrane za kućne ljubimce

– Maloprodajni objekat-veterinarska apoteka

– Javno carinsko skladište

Sve je opremljeno po najvišim Evropskim standardima.
Danas preduzeće GE-RA-CO COMPANY D.O.O. zapošljava 13 radnika.
Šest zaposlenih ima VSS (5 doktora veterinarske medicine i jedan inžinjer informatike).

“Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Donec sollicitudin molestie malesuada. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar”
— John Doe

Geraco

Želite li više informacija o našim proizvodima i uslugama? Slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e-maila ili posetite našu prodavnicu.

Kontakt

Kontakt telefoni:
011/37-57-826
011/37-57-827
011/37-57-828
060/37-57-826

Email:
office@geraco.co.rs

Radno vreme

Pon - Pet: 09h - 17h

Subota: 09h - 15h

Nedelja: Zatvoreno