Šamponi za pse

Zašto su šamponi za pse od firme Geraco najbolji u Srbiji

Kada je u pitanju nega vaših četvoronožnih prijatelja, ništa nije važnije od kvaliteta proizvoda koje koristite. Geraco, vodeća srpska firma specijalizovana za proizvode za kućne ljubimce, nudi šampone za pse koji su prepoznati kao najbolji na tržištu iz više razloga. Evo zašto su šamponi za pse od firme Geraco najbolji izbor za vašeg ljubimca.

1. Prirodni i visokokvalitetni sastojci

Geraco šamponi za pse su napravljeni od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji osiguravaju maksimalnu sigurnost i efikasnost. Svaki sastojak je biran zbog svojih hranljivih, hidratantnih i zaštitnih svojstava. Naši šamponi ne sadrže štetne hemikalije, parabene ili sulfate, što ih čini izuzetno blagim za pseću kožu i dlaku. Prirodni ekstrakti, kao što su kivi, lavanda, kamilica i zob, pružaju dodatnu negu, umiruju kožu i ostavljaju dlaku svilenkastom i sjajnom.

2. Dermatološki testirani i hipoalergenski

Bezbednost vašeg psa je naš prioritet. Geraco šamponi su dermatološki testirani i hipoalergenski, što znači da su sigurni za pse sa osetljivom kožom i sklonošću alergijama. Naša formulacija je razvijena u saradnji sa veterinarima i stručnjacima za negu ljubimaca, kako bi se osiguralo da svaki proizvod zadovoljava najviše standarde.

3. Specijalizovane formule za različite potrebe

Svaki pas je jedinstven, sa specifičnim potrebama u vezi sa negom. Geraco nudi širok spektar šampona koji odgovaraju različitim tipovima dlake i kožnim stanjima. Bez obzira da li vaš pas ima dugu, kratku, kovrdžavu ili ravnu dlaku, ili mu je potrebna dodatna nega zbog suve ili iritirane kože, Geraco ima rešenje koje će zadovoljiti njegove potrebe. Naše formule su osmišljene da pružaju dubinsko čišćenje, hidrataciju i zaštitu, ostavljajući dlaku čistom i mirisnom.

 

4. Prijatni i dugotrajni mirisi

Jedna od prepoznatljivih karakteristika Geraco šampona za pse je njihov prijatan i dugotrajan miris. Naši šamponi dolaze u različitim mirisima, uključujući osvežavajući kivi, umirujuću lavandu i osvežavajuću mentu. Ovi mirisi ne samo da ostavljaju vašeg psa mirišljavim, već i pružaju dodatnu svežinu između kupanja.

5. Eko-prijateljska pakovanja

Geraco je posvećen očuvanju životne sredine. Naša pakovanja su izrađena od recikliranih materijala i mogu se ponovo reciklirati. Kroz odgovorno korišćenje resursa, trudimo se da smanjimo naš ekološki otisak i doprinesemo zaštiti planete.

6. Zadovoljstvo kupaca i stručnjaka

Kroz godine, Geraco je izgradio reputaciju kao brend od poverenja među vlasnicima pasa i stručnjacima za negu ljubimaca širom Srbije. Naši proizvodi su visoko ocenjeni zbog svoje efikasnosti, kvaliteta i pristupačne cene. Zadovoljstvo naših kupaca i preporuke veterinara govore u prilog našem uspehu i predanosti kvalitetu.

Šamponi za pse – Ponuda iz Geraco

 

Geraco šamponi za pse su pravi izbor za vlasnike koji žele najbolje za svoje ljubimce. Sa prirodnim sastojcima, specijalizovanim formulama, prijatnim mirisima i ekološkom odgovornošću, Geraco postavlja standarde za negu pasa u Srbiji. Pridružite se hiljadama zadovoljnih kupaca i pružite svom psu luksuznu negu koju zaslužuje – jer vaš ljubimac zaslužuje najbolje.

Geraco

Želite li više informacija o našim proizvodima i uslugama? Slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e-maila ili posetite našu prodavnicu.

Kontakt

Kontakt telefoni:
011/37-57-826
011/37-57-827
011/37-57-828
060/37-57-826

Email:
office@geraco.co.rs

Radno vreme

Pon - Pet: 09h - 17h

Subota: 09h - 15h

Nedelja: Zatvoreno